Catering

Utlevering av mat til ulike arrangementer og virksomheter/bedrifter har vært en viktig del av vår virksomhet i svært mange år, og har gitt oss et godt ry i Grenlandsområdet. Tidligere firma «Anne Thommesen Catering» er nå underlagt Telemarksvingen AS.

Vi har en bred og spennende catering meny for alle anledninger, med høy kvalitet både på smak og utseende. Skulle du ønske mat som ikke står i vår meny så lager vi mat etter ditt ønske så sant det er mulig å få tak i råvarer på det aktuelle tidspunkt.

Vi har svært gunstige tilbud til bedrifter/virksomheter som hver dag kan velge middag fra dagens kafémeny. Faktureres hver måned.

Meny catering

Forretter:

  • Rekecocktail
  • Røkt laks m/ eggerøre og toast
  • Gravet oksefilet m/ sennepsaus
  • Melon m/ skinke
  • Vestkystsalat
  • Fylt terteskjell
  • Reke og Røkelaks tartar m/Avocado

Supper:

  • Champignonsuppe
  • Blomkålsuppe
  • Aspargessuppe
  • Klar suppe

Gryteretter:

  • Lapskaus med flatbrød og smør
  • Biff Stroganoff
  • Lammegryte
  • Kinesisk gryte
  • Viltgryte
  • Karrigryte
  • Chilli Con Carne
  • Lasagne

Serveres m/ris, baguetter, salat og smør eller poteter og grønnsaker

Fisk:

  • Annes fiskesuppe
  • Stekt ulke m/ skalldyrsaus
  • Kokt laks m/ sandefjordsmør

Øvrige fiskeretter etter avtale

Hovedretter:

  • Oksefilet m/ bearnaise
  • Svinefilet m/ champignonsaus
  • Hjortefilet m/rødvinsaus og champignon
  • Røkt Glasert Svinekam m/sennepssaus og bakte grønnsaker
  • Kalkunbryst i skiver
  • Andebryst m/ appelsinsaus
  • Oksestek
  • Kalvestek
  • Svinenakke m/surkål
  • Lammestek
  • Reinsdyrstek
  • Elgstek
  • Røkt lammelår m/gratinerte poteter

Øvrige retter etter avtale

Nattmat:

  • Spekemat m/ baguetter
  • Småsuppe
  • Skinkesalat m/ egg, reker og toast
  • Ertesuppe m/ rundstykker
  • Fransk løksuppe
  • Osteanretning

Diverse:

  • Koldtbord (se egen liste under)
  • Snitter (røkt laks m/eggerøre, karbonader m/løk, reker, stek, kokt skinke med italiensk salat og roastbiff)
  • Langganger

Desserter:

  • Hjemmelaget fruktsalat
  • Hjemmelaget karamellpudding
  • Riskrem
  • Multekrem
  • Varme bjørnebær m/is
  • Sjokolademousse
  • Tilslørte bondepiker
  • Panacotta m/jordbær

Det beregnes to ganger servering på alle hovedretter.

Koldtbord:

  • Kokt Ørret
  • Roastbiff
  • Kokt Skinke
  • Svinestek
  • Kabaret eller reker
  • Westfallerskinke
  • Fenalår
  • Mårpølse
  • Fårepølse
  • Salami
  • Ostefat
  • Laks m/eggerøre
  • Varmmat:
    1. Kylling m/potetsalat
      eller
    2. Karbonader m/poteter
  • Remulade
  • Majones
  • Italiensk salat
  • Tyttebær
  • Sylteagurker
  • Brød, kjeks og smør
  • Valgfri dessert

OBS! Minimumsantall 15 personer for koldtbord. 

For selskaper som avholdes i våre lokaler kommer et tillegg på kr. 49,- pr. pers. for dekking/duker/lys/servietter m.m. samt et tillegg på kr. 800,- for leie av lokaler. Betaling for serveringshjelp etter nærmere avtale.