Catering

Utlevering av mat til ulike arrangementer og virksomheter/bedrifter har vært en viktig del av vår virksomhet i svært mange år, og har gitt oss et godt ry i grenlandsområdet. Tidligere firma «Anne Thommesen Catering» er nå underlagt Telemarksvingen AS.

Vi har en bred og spennende catering meny for alle anledninger, med høy kvalitet både på smak og utseende. Skulle du ønske mat som ikke står i vår meny så lager vi mat etter ditt ønske så sant det er mulig å få tak i råvarer på det aktuelle tidspunkt.

Vi har svært gunstige tilbud til bedrifter/virksomheter som hver dag kan velge middag fra dagens kafemeny. Faktureres hver måned.

MENY CATERING

FORETTER:

– Rekecoctail…………………………………..

– Røkt laks m/ eggerøre og toast………………

– Gravet oksefilet m/ sennepsaus………………….

– Melon m/ skinke………………………………………

– Vestkystsalat…………………………………………..

– Fylt terteskjell…………………………………………

– Reke og Røkelaks tartar m/Avocado ……….

SUPPER:

– Champignonsuppe…………………………………..

-Blomkålsuppe………………………………………….

-Asparguessuppe……………………………………….

– Klar suppe………………………………………………

GRYTERETTER:

– Biff Stroganoff………………………………………..

– Lammegryte……………………………………………

– Kinesisk gryte…………………………………………

– Viltgryte………………………………………………..

– Karrigryte ………………………………….

– Chilli Con Carne ………………………….

(Serveres m/ris, baguetter, salat og smør

Poteter og grønnsaker)

– Lasagne …………………………………….

– Lapskaus……………………………………………….

FISKERETTER:

– Annes fiskesuppe…………………………………..

-Stekt ulke m/ skalldyrsaus………………………

-Kokt laks m/ sandefjordsmør………………….

Øvrige fiskeretter etter avtale

HOVEDRETTER:

– Oksefilet m/ bearnaise……………………………

– Svinefilet m/ champignonsaus……………….

– Hjortefilet m/rødvinsaus og champ. ……..

– Røkt Glasert Svinekam m/sennepssaus

og bakte grønnsaker ………………………

– Kalkunbryst i skiver

– Andebryst m/ appelsinsaus…………………….

– Oksestek………………………………………………

– Kalvestek……………………………………………..

– Svinenakke m/surkål ………………………….

– Lammestek…………………………………………..

– Reinsdyrstek…………………………………………

– Elgstek………………………………………………..

– Røkt lammelår m/gratinerte poteter………

Øvrige retter etter avtale

NATTMAT:

– Spekemat m/ baguetter…………………………

– Småsuppe……………………………………………

– Skinkesalat m/ egg,reker og toast………….

– Ertesuppe m/ rundstykker……………………..

– Fransk løksuppe…………………………………..

– Osteanretning………………………………………

DIVERSE:

– Koldtbord (se egen liste)……………………….

– Snitter…………………………………………………

(røkt laks m/eggerøre, karbonader m/løk, reker,

stek, kokt skinke m/it.salat og roastbiff)

– Langganger…………………………………………

DESSERTER:

– Hjemmelaget fruktsalat………………………..

– Hjemmelaget karamellpudding…………….

– Riskrem………………………………………………

– Multekrem………………………………………….

– Varme bjørnebær m/is ……………………….

– Sjokolademousse…………………………………

– Tilslørte bondepiker…………………………….

– Panacotta m/jordbær ……………………

DET BEREGNES TO GANGER SERVERING PÅ ALLE HOVED- OG FISKERETTER.

For selskaper som avholdes i våre lokaler kommer et tillegg på kr. 45,- pr. pers. for dekking/duker/lys/servietter m.m. samt et tillegg på kr. 700,- for leie av lokaler.

Betaling for serveringshjelp etter nærmere avtale.

KOLDTBORD:

  • Kokt Ørret
  • Roastbiff
  • Kokt Skinke
  • Svinestek
  • Kabaret eller reker
  • Westfalerskinke
  • Fenalår
  • Mårpølse
  • Fårepølse
  • Salami
  • Ostefat
  • Laks m/eggerøre
  • Varmmat:
    1. Kylling m/potetsalat
      eller
    2. Karbonader m/poteter
  • Remulade
  • Majones
  • Italiensk salat
  • Tyttebær
  • Sylteagurker
  • Brød, kjeks og smør
  • Valgfri dessert

OBS! Minimumsantall 15 personer