Telemarksvingen er blitt et populært stoppested for bussgrupper. Ved forhåndsbestilling vil dere komme til dekket bord i eget lokale, og dere kan velge mellom kjøtt- eller fiskerett.
God service og rask servering i trivelige lokaler med godt tilrettelagt uteområde gjør at et opphold hos oss vil bli husket som en trivelig og god opplevelse.
NB: Meny for bussgrupper må avtales i forkant per telefon.
Variert og stor meny hver dag, med faste retter:
- Tirsdag – «stekt lyr»
- Onsdag – «flesk og duppe»
- Torsdag – «saltkjøtt m/kompe»
Ellers varier dagens meny mellom følgende retter:
- Bacalao
- Baconpai
- Biff lindstrøm
- Biff stroganoff
- Biffsnadder
- Breiflabb
- Chilliburger
- Chilli con carne
- Erter, kjøtt/flesk
- Fersk kjøtt og suppe
- Fiskegrateng
- Fiskekaker
- Fiskekarbonader
- Fjellørret
- Flesk og duppe
- Fylt kalkun
- Fårikål
- Gratinert torskefilet
- Grillet svinenakke
- Grillskiver
- Helstekt entrecote
- Hjortefilet
- Hjortestek
- Hvalbiff
- Hønsefrikasse
- Juletallerken
- Kalkun
- Kalkunwok
- Kalvemørbrad
- Kalvestek
- Karbonader m/løk
- Karrigryte
- Kjøttkaker
- Kokt/stekt laks
- Kveite
- Kyllingfilet
- Lammestek
- Lapskaus
- Lasagne
- Lettsalta torsk
- Makrell
- Lutefisk
- Medisterkaker
- Nakkekoteletter
- Oksestek
- Ovnsbakt kveitefilet
- Pai m/foccacia
- Panert havabbor
- Panert lyr
- Panert rødspette
- Panert torsk
- Panerte svine kot
- Pannekake m/ertes.
- Pasta m/kjøttsaus
- Pinnekjøtt
- Pytt i panne
- Reinsdyrstek
- Ribbetallerken
- Roastbeef
- Røkt kolje
- Røkt lammelår
- Røkt svinebog
- Røkt svinekam
- Saltkjøtt m/komp
- Saltkjøtt
- Småkjøtt
- Sommerkoteletter
- Spareribs
- Steinbit
- Stekt sei
- Stekte pølser
- Svinenakke
- Svinesnitzel
- Viltgryte
- Spesialfrokost
- Div. Salater
- Omelett
- Hamburgertallerken
- Løvstektallerken
- Kyllingtallerken
- Kyllingnuggets
Barneporsjon til de fleste retter