Bussgrupper

Telemarksvingen er blitt et populært stoppested for bussgrupper. Ved forhåndsbestilling vil dere komme til dekket bord i eget lokale, og dere kan velge mellom kjøtt- eller fiskerett.

God service og rask servering i trivelige lokaler med godt tilrettelagt uteområde gjør at et opphold hos oss vil bli husket som en trivelig og god opplevelse.

NB: Meny for bussgrupper må avtales i forkant per telefon.

 

Variert og stor meny hver dag, med faste retter:

  • Tirsdag – «stekt lyr»
  • Onsdag – «flesk og duppe»
  • Torsdag – «saltkjøtt m/kompe»

Ellers varier dagens meny mellom følgende retter:

  • Bacalao
  • Baconpai
  • Biff lindstrøm
  • Biff stroganoff
  • Biffsnadder
  • Breiflabb
  • Chilliburger
  • Chilli con carne
  • Erter, kjøtt/flesk
  • Fersk kjøtt og suppe
  • Fiskegrateng
  • Fiskekaker
  • Fiskekarbonader
  • Fjellørret
  • Flesk og duppe
  • Fylt kalkun
  • Fårikål
  • Gratinert torskefilet
  • Grillet svinenakke
  • Grillskiver
  • Helstekt entrecote
  • Hjortefilet
  • Hjortestek
  • Hvalbiff
  • Hønsefrikasse
  • Juletallerken
  • Kalkun
  • Kalkunwok
  • Kalvemørbrad
  • Kalvestek
  • Karbonader m/løk
  • Karrigryte
  • Kjøttkaker
  • Kokt/stekt laks
  • Kveite
  • Kyllingfilet
  • Lammestek
  • Lapskaus
  • Lasagne
  • Lettsalta torsk
  • Makrell
  • Lutefisk
  • Medisterkaker
  • Nakkekoteletter
  • Oksestek
  • Ovnsbakt kveitefilet
  • Pai m/foccacia
  • Panert havabbor
  • Panert lyr
  • Panert rødspette
  • Panert torsk
  • Panerte svine kot
  • Pannekake m/ertes.
  • Pasta m/kjøttsaus
  • Pinnekjøtt
  • Pytt i panne
  • Reinsdyrstek
  • Ribbetallerken
  • Roastbeef
  • Røkt kolje
  • Røkt lammelår
  • Røkt svinebog
  • Røkt svinekam
  • Saltkjøtt m/komp
  • Saltkjøtt
  • Småkjøtt
  • Sommerkoteletter
  • Spareribbs
  • Steinbit
  • Stekt sei
  • Stekte pølser
  • Svinenakke
  • Svinesnitzel
  • Viltgryte
  • Spesialfrokost
  • Div. Salater
  • Omelett
  • Hamburgertallerken
  • Løvstektallerken
  • Kyllingtallerken
  • Kyllingnuggets
  • Barneporsjon til de fleste retter