Catering Meny

FORETTER:

  • Rekecoctail
  • Røkt laks med eggerøre og toast
  • Gravet oksefilet med sennepsaus
  • Melon med skinke
  • Vestkystsalat
  • Fylt terteskjell
  • Reke og Røkelaks tartar med avocado

SUPPER:

  • Champignonsuppe
  • Blomkålsuppe
  • Asparguessuppe
  • Klar suppe

GRYTERETTER:

  • Biff Stroganoff
  • Lammegryte
  • Kinesisk gryte
  • Viltgryte med ris
  • Karrigryte
  • Chilli Con Carne

Serveres med ris/poteter/fløtegratinerte poteter, baguetter, grønnsaker/salat og smør

  • Lasagne
  • Lapskaus

FISKERETTER:

  • Annes fiskesuppe
  • Stekt ulke m/ skalldyrsaus
  • Kokt laks m/ sandefjordsmør
  • Øvrige fiskeretter etter avtale

HOVEDRETTER:

  • Oksefilet m/ bearnaise
  • Svinefilet m/ champignonsaus
  • Hjortefilet m/rødvinsaus og champ
  • Røkt Glasert Svinekam m/sennepssaus og bakte grønnsaker
  • Kalkunbryst i skiver
  • Andebryst m/ appelsinsaus
  • Oksestek
  • Kalvestek
  • Svinenakke m/surkål
  • Lammestek
  • Reinsdyrstek
  • Elgstek
  • Røkt lammelår m/gratinerte poteter

Øvrige retter etter avtale

NATTMAT:

  • Spekemat m/ baguetter
  • Småsuppe
  • Skinkesalat m/ egg,reker og toast
  • Ertesuppe m/ rundstykker
  • Fransk løksuppe
  • Osteanretning

DIVERSE:

  • Koldtbord (se egen liste)
  • Snitter (røkt laks m/eggerøre, karbonader m/løk, reker, stek, kokt skinke m/it.salat og roastbiff)
  • Langganger

DESSERTER:

  • Hjemmelaget fruktsalat
  • Hjemmelaget karamellpudding
  • Riskrem
  • Multekrem
  • Varme bjørnebær m/is
  • Sjokolademousse
  • Tilslørte bondepiker
  • Panacotta m/jordbær

DET BEREGNES TO GANGER SERVERING PÅ ALLE HOVED- OG FISKERETTER.

For selskaper som avholdes i våre lokaler kommer et tillegg på kr. 45,- pr. pers. for dekking/duker/lys/servietter m.m. samt et tillegg på kr. 700,- for leie av lokaler.

Betaling for serveringshjelp etter nærmere avtale.

KOLDTBORD:

  • Kokt Ørret
  • Roastbiff
  • Kokt Skinke
  • Svinestek
  • Kabaret eller reker
  • Westfalerskinke
  • Fenalår
  • Mårpølse
  • Fårepølse
  • Salami
  • Ostefat
  • Laks m/eggerøre
  • Varmmat:
    1. Kylling m/potetsalat
      eller
    2. Karbonader m/poteter
  • Remulade
  • Majones
  • Italiensk salat
  • Tyttebær
  • Sylteagurker
  • Brød, kjeks og smør
  • Valgfri dessert

Pris: 290,- pr. kuvert

OBS! Minimumsantall 15 personer