Meny catering
Forretter:
- Rekecocktail
- Røkt laks m/ eggerøre og toast
- Gravet oksefilet m/ sennepsaus
- Melon m/ skinke
- Vestkystsalat
- Fylt terteskjell
- Reke og Røkelaks tartar m/Avocado
Supper:
- Champignonsuppe
- Blomkålsuppe
- Aspargessuppe
- Klar suppe
Gryteretter:
- Lapskaus med flatbrød og smør
- Biff Stroganoff
- Lammegryte
- Kinesisk gryte
- Viltgryte
- Karrigryte
- Chilli Con Carne
- Lasagne
Serveres m/ris, baguetter, salat og smør eller poteter og grønnsaker
Fisk:
- Annes fiskesuppe
- Stekt ulke m/ skalldyrsaus
- Kokt laks m/ sandefjordsmør
Øvrige fiskeretter etter avtale
Hovedretter:
- Oksefilet m/ bearnaise
- Svinefilet m/ champignonsaus
- Hjortefilet m/rødvinsaus og champignon
- Røkt Glasert Svinekam m/sennepssaus og bakte grønnsaker
- Kalkunbryst i skiver
- Andebryst m/ appelsinsaus
- Oksestek
- Kalvestek
- Svinenakke m/surkål
- Lammestek
- Reinsdyrstek
- Elgstek
- Røkt lammelår m/gratinerte poteter
Øvrige retter etter avtale
Nattmat:
- Spekemat m/ baguetter
- Småsuppe
- Skinkesalat m/ egg, reker og toast
- Ertesuppe m/ rundstykker
- Fransk løksuppe
- Osteanretning
Diverse:
- Koldtbord (se egen liste under)
- Snitter (røkt laks m/eggerøre, karbonader m/løk, reker, stek, kokt skinke med italiensk salat og roastbiff)
- Langganger
Desserter:
- Hjemmelaget fruktsalat
- Hjemmelaget karamellpudding
- Riskrem
- Multekrem
- Varme bjørnebær m/is
- Sjokolademousse
- Tilslørte bondepiker
- Panacotta m/jordbær
Det beregnes to ganger servering på alle hovedretter.
Koldtbord:
- Kokt Ørret
- Roastbiff
- Kokt Skinke
- Svinestek
- Kabaret eller reker
- Westfallerskinke
- Fenalår
- Mårpølse
- Fårepølse
- Salami
- Ostefat
- Laks m/eggerøre
- Varmmat:
- Kylling m/potetsalat
eller - Karbonader m/poteter
- Kylling m/potetsalat
- Remulade
- Majones
- Italiensk salat
- Tyttebær
- Sylteagurker
- Brød, kjeks og smør
- Valgfri dessert
OBS! Minimumsantall 15 personer for koldtbord.
For selskaper som avholdes i våre lokaler kommer et tillegg på kr. 45,- pr. pers. for dekking/duker/lys/servietter m.m. samt et tillegg på kr. 700,- for leie av lokaler. Betaling for serveringshjelp etter nærmere avtale.