Catering Meny

Meny catering

Forretter:

  • Rekecocktail
  • Røkt laks m/ eggerøre og toast
  • Gravet oksefilet m/ sennepsaus
  • Melon m/ skinke
  • Vestkystsalat
  • Fylt terteskjell
  • Reke og Røkelaks tartar m/Avocado

Supper:

  • Champignonsuppe
  • Blomkålsuppe
  • Aspargessuppe
  • Klar suppe

Gryteretter:

  • Lapskaus med flatbrød og smør
  • Biff Stroganoff
  • Lammegryte
  • Kinesisk gryte
  • Viltgryte
  • Karrigryte
  • Chilli Con Carne
  • Lasagne

Serveres m/ris, baguetter, salat og smør eller poteter og grønnsaker

Fisk:

  • Annes fiskesuppe
  • Stekt ulke m/ skalldyrsaus
  • Kokt laks m/ sandefjordsmør

Øvrige fiskeretter etter avtale

Hovedretter:

  • Oksefilet m/ bearnaise
  • Svinefilet m/ champignonsaus
  • Hjortefilet m/rødvinsaus og champignon
  • Røkt Glasert Svinekam m/sennepssaus og bakte grønnsaker
  • Kalkunbryst i skiver
  • Andebryst m/ appelsinsaus
  • Oksestek
  • Kalvestek
  • Svinenakke m/surkål
  • Lammestek
  • Reinsdyrstek
  • Elgstek
  • Røkt lammelår m/gratinerte poteter

Øvrige retter etter avtale

Nattmat:

  • Spekemat m/ baguetter
  • Småsuppe
  • Skinkesalat m/ egg, reker og toast
  • Ertesuppe m/ rundstykker
  • Fransk løksuppe
  • Osteanretning

Diverse:

  • Koldtbord (se egen liste under)
  • Snitter (røkt laks m/eggerøre, karbonader m/løk, reker, stek, kokt skinke med italiensk salat og roastbiff)
  • Langganger

Desserter:

  • Hjemmelaget fruktsalat
  • Hjemmelaget karamellpudding
  • Riskrem
  • Multekrem
  • Varme bjørnebær m/is
  • Sjokolademousse
  • Tilslørte bondepiker
  • Panacotta m/jordbær

Det beregnes to ganger servering på alle hovedretter.

Koldtbord:

  • Kokt Ørret
  • Roastbiff
  • Kokt Skinke
  • Svinestek
  • Kabaret eller reker
  • Westfallerskinke
  • Fenalår
  • Mårpølse
  • Fårepølse
  • Salami
  • Ostefat
  • Laks m/eggerøre
  • Varmmat:
    1. Kylling m/potetsalat
      eller
    2. Karbonader m/poteter
  • Remulade
  • Majones
  • Italiensk salat
  • Tyttebær
  • Sylteagurker
  • Brød, kjeks og smør
  • Valgfri dessert

OBS! Minimumsantall 15 personer for koldtbord. 

For selskaper som avholdes i våre lokaler kommer et tillegg på kr. 45,- pr. pers. for dekking/duker/lys/servietter m.m. samt et tillegg på kr. 700,- for leie av lokaler. Betaling for serveringshjelp etter nærmere avtale.